Blogg

1/1-2024
Varit mycket spännande saker som fyllt mig med lugn och trygghet. Nu är det dags för nystart igen med nya kurser i Reikihealing. Ny manifestationskurs har varit mycket givande med fantstiska resultat! Fick fina omdömen från deltagare som värmer i hjärtat. Det blir ett magiskt 2024 som väntar oss.

12/9-2021
Denna höst känns som en nystart i allt och jag väntar nyfiket på vad det ska  vara och innebära och vilar in allt det nya!

19/7-2021
Så var det dags för sommarsemester och ledighet till 16/8! Sol och bad!

20/5-2021
Det har varit fantastiskt att se den utveckling deltagarna på healingkursen har gjort under våren! 

1/1-2021
En ny tid, vilken fart det går snabbt i energin. Spännande år med förändring som ledord. Gäller att fokusera i hjärtat och grunda djupt i jorden så står stadigt och kan förverkliga önskningar från djupet av hjärta!

30/8-2020
Nu gråter jag av glädje! Fått så fin recension från kund som beskriver mig som den person jag alltid önskat mig att vara. Den väg jag har vandrat har varit ämnat till detta nu. Den utveckling jag tagit mig igenom som varit smärtsam och alla kurser jag gått har varit till denna tid då jag kan bidra som healer till andra. Men också till mig själv! Min önskan att kunna hela mig själv och andra är verklig sedan en tid tillbaka och jag håller kurser som healar dig själv och andra. Healing utbildning! Hur blir det bättre än så, vad mer är möjligt?

26/8-2020
Idag två vackra uppföljningssamtal på deltagare som gått Reiki 1& Reiki 2. Magiskt så mycket vi kan förändra och göra för oss själva med bara lite energi! Jag har också haft en coaching session där jag känner att jag verkligen fick vara ett bidrag och göra skillnad. Härlig dag! 

29/7-2020
Så nu får semestern vara slut, det är ju så kul att jobba! Många bokningar så jag känner mig värdefull. Det är ju en del jobbiga energier i luften så jag behöver hjälpa till. Många har inte mått så bra i sommar.
 
15/7-2020
Sista dagen med sista kunden innan semestern! 

11/7-2020
Reiki 1 alltid lika glädjande!!! Jag ser fram emot nästa helg i augusti!

14/6-2020
Så var dagens intuitionskurs slut, men den borde egentligen heta få dina egna svar, då det är det som vi tränar på att få! Vi tränade att följa energier framåt och bakåt i tiden till olika platser och personer för att få de svar vi söker. Vi tränade på att läsa av våra känslor av få svar ifrån vår själ. Men det blev även träning på att få svar ifrån guider och hur vi kan kombinera olika tekniker. Fin dag och rolig kurs! Vi får se när det blir dags för nästa intuitionskurs eller "få dina egna svar" som den kanske då kommer heta!

9/6-2020
Juni har klarhet som ledord! Klarhet som står för insikter! Energin käns rörig när den virvlar runt för att så småningom falla på plats i en klarhet! Så det är bara att åka med i virvlarna för att med spänning se vad som ska falla på plats. Kanske något nytt!

16/5-2020 
Härliga blommiga magiska energier i maj! Kurserna har rullat på med uppstart av intuitionskursen som kommer heta "få dina egna svar" framöver för det är det som den handlar om att kunna hämta sin egen information och få budskap. Uppskattat i dessa tider! I den guidning jag får så kommer troligtvis Elbahealing ligga kvar online ett bra tag framöver, vilket känns som nya tider.

29/4-2020 
Trots corona pandemi så har uppstarten med kurser gått mycket bra! Tjoho! Jag höll en kurs i verkligheten sedan fick vi gå online! Med det har gått hur bra som helst och nu har jag hållt 4 kurser online och alla behandlingar med healing har vi också kört online! Det fungerar precis likabra, om inte bättre faktiskt! Som om det var menat att bli så! När jag spådde energierna för april månad fick jag ordet förändring och det har det verkligen varit! 

12/1-2020 Det har varit en bra start på året med många bokningar trots att det är januari som brukar vara lite låg säsong! Jag har fått till mig från mina guider att jag ska hålla kurs igen och det ser jag mycket fram emot! Det ska bli så kul!! Första kursen är snart fullbokad så det verkar som mina kunder också tycker det ska bli kul!

30/12-2019 Vilket år! Det har varit intensivt och omtumlande i energierna! Förändringar för nu ska vi bli nya. Elbamassage & Kroppsterapi har fått in så mycket nya kunder som önskar healing och vägledning/coachning så nu byter vi namn och har ny hemsida. Elbahealing & vägledning får det bli! Tack för alla fina nya utmaningar och vilket växande det har blivit! Jag vill önska Gott Nytt År och håll i hatten nu bär det av mot nya 2020! 

17/8-2019 Så var det dags att skriva lite igen! Då jag fick ett jobberbjudande som gick från 75% till 100% så har Elbamassage senaste åren haft lite färre tider och ändrat inriktning till healing och medialvägledning så finns inte längre massage i menyn. Det har varit en fantastisk tid där jag fått hjälpa många i enskilda behandlingar som mått dåligt på grund av att de inte trivts på jobbet eller att någon nära anhörig har gått bort med mera. Det har varit en jobbig övergång för många i dessa förändringens tider som vi lever i och jag är tacksam att få hjälpa till. Jag är nu glad att under hösten kommer Elbamassage att kunna erbjuda lite mer fler tider igen och även ha tider för de som vill utveckla sina förmågor och stärka sin intuition för att finna sina egna svar!

10/2-2016 Tack änglar o guider för det bidrag jag fått vara de senaste veckorna då jag Okså fått vara en ängel!! O så börja jag då till slut att jobba med healingen på det nya sätt som mina guider bett mig att göra för 4 år sedan!! Vissa saker tar lite tid att landa i! Lycklig!! 

27/11-2016 Så var jag igång med min önskan att få bidra med medial vägledning på telefon för dem som önskar!! En timmes bokning blev två och min kund var nöjd! Älskar att få vara en kanal för att bidra med klarhet o riktning när allt känns oklart o förvirrat! Tacksam för att få göra det jag älskar och är bra på! Ledord kärlek o passion!!!

27/11-2016 Veckans utveckla din Reiki blev lite annorlunda med fokus inåt i vad är viktigast för mig just nu. Vi följde flödet och fick bilder o visioner!! Självkärlek!!Därefter en träning i egen behandling som citat från kursdeltagare var den bästa behandling nånsin!! Jag blev vägledd av mina guider in i en ny dimension av healing! Spännande! Vad ska det bli av det här!! Tacksamhet blev min känsla av hela kvällen!! 

25/8-2016 Min önskan att få bidra med utveckla healer tar form i verkligheten! Tacksam! Gårdagens kurs utveckla din reiki var mycket stark energi från närvarande guider. Jag blev vägledd att stärka upp deltagares kontakt med sin guide o magi skapades i en rasande utvecklings fart. Hjärtenergi o djupa givande samtal. Personlig utveckling o nya förmågor o upptäckter av vad man vill förverkliga med sitt liv. Fördjupning skratt öppenhet o livsglädje. Mycket dynamisk kväll.... Tacksam för denna upplevelse. Firar!!! 

11/8-2016 Underbar dynamisk kväll igår på utveckla din reiki!! Personlig utveckling och nya förmågor som växte fram! Spännande kväll! Vilket äventyr!! Tack mina guider för kanalisering o för att få vara ett så vackert bidrag till att centrera oss i hjärtat!!

1/8-2016 Återigen tack mina guider för den kanal för glädje energi jag fick vara under lördagens Reiki 1 kurs!!! Magiskt och dynamiskt! Kärlek och tacksamhet!

24/7-2016 Känner mig rörd över den fina responsen jag får från mina kunder av tacksamhet de känner till mig. Får magiska resultat nu med mina healing behandlingar. Jobbar kombinerat med alla metoder individuellt anpassat o får hjälp av mina guider. Är på den platsen nu där jag kan vara det bidrag jag vill vara. Vet att jag har en gåva i att städa ut gamla energier o vägleda personer framåt mot det de önskar uppnå på kort tid men vet okså att allt bygger på personens egen villighet att följa med in i processen o öppna för det nya som kräver stort mod. Att få bidra till dessa modiga människor är för mig en självklarhet då jag själv gjort den långa resan o vet vad det innebär. Att få ge tillbaka vad livet gett till mig o få använda allt jag lärt mig på min resa o jobba tillsammans med mina guider är magiskt vackert!!! Så tack livet för alla svåra år som gjort detta möjligt!!! Tack!!

13/7-2016 Gårdagens kurs Reiki 1 blev dynamisk och kraftfull där deltagarnas inre kraft mod och kontakt växte fram o skapade plats för tillit till den egna förmågan inte bara som reiki healer utan till att vara rätt som den man genuint är som människa i allt utan dömande av sig själv. Tacksam att få vara med och få bidra i denna befriande utveckling i att få vara sant sig själv!! 

22/6-2016 Gårdagens reiki kurs steg 2 blev så vacker o berörde min själ. Deltagarna utvecklade sina förmågor att se o känna energier och uppfatta blockeringar och lärde sig att hålla rummet i ett fält av space o reiki energin. Blev magiskt att få delta o guida i denna utveckling. Mina guider fyllde mig med energi o guidning under hela kursen o jag känner lycka att få vara en del av denna skapelse av glädje magi energi o utvecklande av potentiella möjligheter!!!!!!!! 

19/6-2016 En vacker dag på jobbet som avslutades med att min sista massagekund frågade vad är det du egentligen gör o hur jobbar du? Vilket fick mig att fundera på hur kan jag beskriva det... Exempel från senaste veckorna är en äldre dam som kom med depression o utan livslust o energi som ville få hjälp med att få kraft att orka röra sig igen behandlade jag med olika healing tekniker o efter tre behandlingar hade hon livslust skrattade o var full av energi o planer på vad hon skulle göra o hade börjat trappa ner sin mediciner mot depression o ångest. Ett annat exempel är en ung kvinna som mådde dåligt på grund av uppbrott med pojkvän o vänner som svikit henne som jag vägleder o coachar o rensar i energierna så efter en timme glittrar hennes ögon igen o hon tackar mig att hon fått möta mig då hon upplevde att jag förstod vem hon var o hur hon hade det Annat exempel kvinna som vantrivs på sin arbetsplats o ville byta o ha hjälp i den processen som jag behandlade med healing en gång i veckan där jag stärkte upp självkärlek o rensade i energier från barndomen o byggde upp tillit under ca en dryg månad o därefter hade kvinnan fått nytt jobb o ny pojkvän men trivdes så bra på sitt gamla jobb så helt plötsligt svårt att säga upp sig... Annat exempel Kvinna med akuta panikångest attacker från separation behandlade jag med energitekniker vid 3 tillfällen o besvären nästan helt försvann o kvar blev en stilla sorgeprocess... Man med ryggsmärtor behandlade med massage kombinerat med rensa energier o tillföra healing 3 tillfällen o smärta försvann Så kan väl säga att jag arbetar med energier så att människor kan må bättre känna mer glädje o livsenergi o hjälpa dem nå o gå mot det de önskar o hitta sin potentiella kraft O använder massage o vägledning /coaching o bars o energitekniker o min mediala förmåga o intuition o healing förmåga för att kombinera för bästa resultat. Tacksam för denna kund som kom o fick mig att fundera lite på vad är det egentligen jag gör! Fin dag på jobbet!!

19/6-2016 Gårdagens reiki 1 kurs blev återigen en magisk dag för utveckling och helande. Att få vara ett bidrag o dela med mig av mina healing kunskaper o hjälpa andra till självhjälp är oerhört inspirerande. Att få se glädjen självförtroendet kraft o styrka växa fram hos kursdeltagare är magiskt. Jag bidrar med min närvaro o energi för deltagarna för skapa den bästa möjliga platsen för utveckling o håller rummet i energin av att allt är möjligt. Tacksam att få bidra!!!

15/6-2016 Dagens reiki kurs blev magiskt utvecklande!! Har fått vara ett bidrag att utveckla kursdeltagarnas personliga gåvor o förmågor inom healing o fått så mycket vacker respons. Tacksam till mina guider som vägleder mig genom hela kursen o tacksam att få vara en kanal för denna gudomliga energi o få sprida läkning helande o personlig utveckling vidare. Tacksamhet
(c)2019, All Rights Reserved
Elba healing & vägledning