Våra tjänster

Vi erbjuder   

HEALING MED ANDLIG VÄGLEDNING på distans via telefon eller zoom 
Vid behov kan vi erbjuda dig en avslappnande healingsession som verkar helande och stressreducerande. Frigör känslor, minnen, tankar och blockeringar som begränsar. Motverkar depression smärta och oro. Öppnar för nya möjligheter, glädje och inre frid. Jag utgår ifrån just dig var du befinner dig och jag arbetar med tankar, känslor, kropp och själ. Varje session blir unikt anpassad efter just dig och jag använder min medialitet och intution och andlig healing för du ska komma vidare i livet på den bästa vägen för just dig. Kanalisering från mina guider ingår. 
60 min 950kr
90 min 1350kr 

REIKIHEALING på distans via telefon eller zoom  
Reikihealing är en glad kärleksfull energi som sätter igång kroppens självläkningssystem och strävar efter att återställa balans och livsenergi. Reiki är en japansk metod för stressreducering och avslappning. Jag har utbildning som Karuna® Reikimaster. 
30 min 550kr 

LIVSCOACHING/BUISINESS COACHING på distans via telefon eller zoom
Jag vägleder och coachar dig vidare på den bästa vägen framåt för dig utifrån dina personliga förutsättningar för att komma vidare mot dina mål och befria dig från det som hindrar dig just nu. Erbjuder även buisiness coaching för dig med eget företag. 
30 min 550kr
60 min 950kr


MEDIAL VÄGLEDNING på distans via telefon eller zoom
Du får en vägledning på din fråga med guidning i hur du kommer vidare på bästa sätt. Alternativt tittar vi på din situation utifrån nuet med guidning för din bästa framtid. 
30 min 550kr
60 min 950krUTBILDNING ONLINE:

REIKI KURS 1 & 2 (Usui/Holy Fire® III Världsfred Reiki 1 och 2) på distans online via zoom live
Reiki är ren livsenergi som går dit där den behövs bäst o hjälper kroppen att läka på egen hand. Reiki är en japansk healing form som är tusentals år gammal. Förmågan överförs till elev genom en så kallad placering som öppnar upp kanalen till reiki energin. På kursen får du förmågan att ge reiki energi och lära dig de olika handpositionerna för att ge reiki healing till andra och dig själv. Dag 2 är en fortsättning där vi vidarutvecklar hur vi ger en fullständig reiki behandling och du får 3 symboler att använda när du ger reiki till dig själv och andra. I denna kurs ingår distanssymbolen och du får lära dig att ge healing på distans. Du får en reiki 2 placering under kursen och det ingår diplom! Kursen innehåller den senaste uppdateringen av Lee Rands Holy Fire® energi Världsfred. Ring 0734-457665 för anmälan.
Investering: 5600kr Datum 2024: 16-17/3, 19-20/10, 16-17/11.

HEALINGUTBILDNING 1 år (steg 1 och steg 2)  på distans online via zoom live
Denna kurs är för dig som gått minst Reiki 1 och Reiki 2 alternativt har hållt på med någon form av healing ett tag. Här kommer vi att bredda hur man kan jobba med healing med olika metoder och att öppna upp för guidning i ditt healing arbete. Du kommer även träna på att få dina egna svar och läsa energier.  Individuellt anpassad kurs som utgår från där just du befinner dig och utvecklar din healing förmåga vidare. För den som vill jobba med healing men även för den som vill använda det till privat bruk. Jag hjälper dig framåt att utveckla din potential som healer.  Du får individuell feedback och svar på dina frågor. För mer information finns kursplan! Ring 0734-457665 för anmälan. Kostnad 5800kr för steg 1 (5ggr á 75 min) och 5800kr för steg 2 (5ggr à 75 min). Kursen startar löpande onsdagar och (söndagar) så ring för mer information om vilka tider som är ledigt! 

REIKIMASTER (Usui/Holy Fire® III Världsfred Reikimaster) på distans online via zoom live
Det är en stor glädje i att bli en Reikimaster och du måste inte nödvändigtvis undervisa för att ha nytta av masterkursen. Det blir en förstärkning på healingenergin i behandlingarna av dig själv och andra. Symbolerna, teknikerna och kunskaperna kommer att öka din healingförmåga. Du kan gå kursen enbart för detta men om du vill undervisa så är det en stor glädje att lära ut Reiki till andra. Du får lära dig på kursen hur alla placeringar/tändningar ska utföras och vi tränar en hel del praktiskt. Du får förslag på kursplaner och information för dig som vill öppna en reikiklinik. Du får mastersymbolen och får med dig Mastermanual och diplom. Denna kurs innehåller den senaste uppdatering av Holy Fire® energin Världsfred och du får även förmågan att ge placeringar/tändningar på onlinekurser. Investering 10.500kr kusen är 3 dagar plus ett uppföljningstillfälle på 30 min. Ring för mer information och anmälan 0734-457665. Datum 2024: 29-31/3,
1-3/11. 

Holy Fire® III Världsfred Karuna Reiki® Master online via zoom
För dig som vill utveckla dig vidare efter Masterkursen. Du får 8 nya symboler och kursen är uppgraderad i nyaste Holy Fire® energin Världsfred. Du kan gå denna kurs även om du gått Masterkurs utan senaste uppdateringen. I kursen ingår Diplom.
Datum 9,11-12/5 2024 Kursen är 3 dagar Investering: 9500kr

SÅ LYCKAS DU MANIFESTERA DINA ÖNSKNINGAR (på distans via zoom live) 
En kurs där du lär dig alla tekniker för att manifestera dina önskningar. Kursen är både teoretisk och praktisk. Vi går djupare in i hur du rent konkret går till väga och du får individuell feedback då jag läser dig för att se vad just du behöver göra för att lyckas. Datum 2024: 24/2, 6/4, 18/5. Kursen är 1 dagar 13.00-16.00 Investering: 1575kr 

VÄLKOMMEN ATT BOKA PÅ 0734-457665!  

Betalning
Sker innan kursstart/behandling med swisch. Alternativt kan du betala in 3 dagar i  förväg på bankgiro 5196-6703, observera att du först behöver boka din tid per telefon innan du betalar!
Du kan även både boka och betala här via Boka direkt och då finns även möjlighet att betala med kort och Qliro delbetalning faktura.
Boka tid

 Holyfire® och Karuna Reiki® är registrerade varumärken som tillhör William Lee Rand. 
(c)2019, All Rights Reserved
Elba healing & vägledning