Omdömen

Våra kunders omdömen om ossKursdeltagare i Reiki 2 oktober 2023: Marinas förmåga som kursledar är oerhört bra! Empatisk, vänlig och tydlig. Kursen var konfunderande, magisk och givande!

Kursdeltagare i Manifestationskurs sept 2023: Det har varit en omvälvande kurs. Att jobba dagligen med vibrationshöjningar har varit fantastiskt. Dels att få vara i de höga energierna men också att de har tvingat fram olika aspekter som behöver frigöras. Det har varit både jobbigt och förlösande att arbeta igenom rädsla sorg ledsamhet etc Men samtidigt helt nödvändigt. 
Det som gör Marina fullständigt unik är förmågan att gå in och plocka fram exakt hur man mår/känner/befinner sig och sedan leverera det på ett sätt som gör att man kan ta emot och förstå. Det är alltid hoppfullt med Marina, det finns alltid en väg framåt och allt är alltid tillåtet. Man blir omfamnad i acceptans.

Kursdeltagare i Manifestationskurs sept 2023: Jättebra. Från punkt A till B till C, så bra med en tydlig linje. Fokuserat och tydligt innehåll. Marina är kul och duktig och det är så gediget att hon löpande har guidekontakt. Man vet att hon säger som det är även om det inte är bekvämt och det gillar jag.

Kursdeltagare Reiki 2: Verkligen en upplevelse, det händer mycket, säkert på ett omedvetet plan. Jag känner att jag utvecklas mycket för varje kurs jag går. Var mycket bra och kan inte tänka mig bättre.

Kursdeltagare Healingkurs: Kursen uppfyllde helt klart mina förväntningar. Med värme och humor skapade Marina en kurs som bidrog till mig med precis det jag behövde o önskade. Den mest positiva upplevelsen var att guiderna förser mig med det jag behöver i min utveckling o hur reikin knyts ihop med manifestation.

Kursdeltagare Reiki 1: Något utöver det vanliga som måste upplevas själv för att förstå, men mycket häftigt och speciellt. Kände fysiskt i kroppen var klienten hade sina blockeringar. Lyfte nästan själv från bänken när jag fick behandling. Just nu är jag så full av positiv energi och glädje så jag vet inte hur det skulle kunna bli bättre än så här.

Kursdeltagare Reiki 1: Kursen uppfyllde förväntningarna och läraren var kunnig inom området och svarade på frågor fullständigt o engagerat. Härlig uppöppnande, spännande,intressant, och magisk kurs!

Kursdeltagare Reiki 2: Fantastiskt avkopplande och transformerande. Att finna space, energi utan värderingar. Ett sätt att förhålla sig till livet och att finna min energi. Kursledaren mötte oss på ett fantastiskt sätt på den plats vi befann oss på utvecklingsmässigt. Den mest positiva upplevelsen var bekräftelsen och feedbacken utifrån kursledarens kunskap och erfarenhet. Magisk måste upplevas.

Kursdeltagare Reiki 1: Mycket bra beskrivning av Reiki och bra sammanfattningar. Starka energier: Jag gillade vägledningen. Känns som något jag kan använda i många sammanhang. Helande och avslappnande.

3/1-2020 Mona: Jag gick till Marina dagen innan en långresa jag skulle göra alldeles själv och jag hade en oro i kroppen för hur det hela skulle gå, det här hade jag ju aldrig gjort förut! Marina är mycket skicklig på att hitta den där lilla "twisten" som gör att det vänder och min oro och ångest försvinner bort och jag känner ett lugn inom mig och en tillit till att allt kommer att bli hur bra som helst! 

12/1-2020 Karl-Johan Almegård: Marina speglar upp tankar och känslor mycket bra. Verklig vägledning där man känner frid och mer klarhet efter varje möte.

3/6-2020 Deltagare på Healingprogrammet vt 2020: Det har varit en snabbprocess från att inte känna till så mycket om healing till att 3 månader senare jobba med guide och heala med olika tekniker. När jag gick Reiki 1 kände jag när jag fick Reiki energin i mina händer. På healingkursen fick jag en starkare energi när jag fick kontakt med min guide. Jag såg min guide tydligt och jobbar nu tillsammans med min guide i min healing. Det är magiskt. Jag har känt att jag har varit i goda händer och fått de verktyg jag behövt. Marina som kursledare är otroligt genuin och äkta. Jag har kännt mig fullständigt trygg med Marina. Kursen har varit anpassad individuellt och Marina har tagit sig tid med att få med allt som behövs vid varje tillfälle även om det inneburit att vi har dragit över med tiden på kursen. Marina är en fantastisk healer och jag har fått ökad självinsikt och förståelse för varför saker har blivit som de har blivit. Vid ett tillfälle kände jag att något mörkt drogs ur mig och försvann under en healingsession. Jag valde att utbilda mig till healer hos Marina då jag uppfattar henne som sann och äkta.

26/8-2020 Vägledning/Healing kund: Fantastiskt! Kombinationen av vägledning via samtal och healing kombinerar det bästa av två världar. Jag har en vän som gått reiki där samtal inte ingått, och känt sig väldigt sårbar efteråt, då känslor kommit upp till ytan under behandlingen, som hon inte fått möjlighet att sätt i en kontext eller bearbeta. Så även om denna behandlingsformen kräver mer av den som utför den, ingen quick-in-out, så ger det så ofantligt mycket mer läkning för den som går på behandlingen. Det kan jag intyga! Gångerna med dig Marina har gett mer ån två år i samtalsterapi. Nu var de två åren inte bortkastade och ofantligt viktiga för att göra det arbete vi gör nu. Jag känner mig tacksam som har "hittat" dig Marina! Du är en fantastisk människa! Jag skulle rekommendera dig till alla jag känner! 

1/10-2020
Vägledningkund: Jag har haft så mycket nytta av din vägledning. Den var så träffsäker och mycket bra. Det har varit lättare för mig att hålla stragegin i mitt liv nu.

1/11-2020
Utvärdering Reiki 2 från kund: Väldigt spännande! Om du gillade Reiki 1, tveka inte att gå vidare- på Reiki 2 läggs en betydligt högre växel in! Att ge Reiki till andra blir framöver betydligt roligare. Marinas andliga förmåga är imponerande! Det var oväntat för mig men  kändes spännande att utbildningen skedde i så nära samarbete med guiderna. Det kändes situationsanpassat utifrån elevens behov. Vidare skulle jag vilja framhäva Marinas imponerande engagemang. Om vi talar i entreprenörstermer, skulle jag jag säga att hon inte gav sig förrän hon kände att "produkten" var färdig och levererad. 

31/1-2021
Utvärdering Reiki 1 kurs från kund: Upplyftande, skön och magisk kursdag! Marinas förmåga som kursledare/healer är magisk, inkännande och kompetent!
(c)2019, All Rights Reserved
Elba healing & vägledning